X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

21.bölüm

Behlül’den yasak aşk öpücüğü

Behlül, Bihter’e karşı,  yasağın içine doğru geri dönüşü olmayan ilk büyük adımı atıyor.
Behlül’ün sözlüsü Elif’in, Hilmi Bey’le ilişkisi olduğundan şüphelenen Bihter, bundan emin olmak için bir oyun oynar ve şüphelerinin gerçek olduğunu gözleriyle görür. Bu olaydan sonra Bihter’i bir tehdit olarak algılayan Elif, kendine göre önlemler almaya başlar. Bu durum Hilmi Bey cephesinde de herkesi şaşırtan gelişmeleri tetikler.
Öte yandan olayı kurcalayan Behlül, Bihter’le karşı karşıya gelir ve Bihter’in niyetini öğrenmeye çalışır. Bihter, Firdevs Hanım’ın da şahit olduğu bir anda köşeye sıkışınca çok zor durumda kalır.
Bihter’in açık vermesi en çok Firdevs Hanım’ın işine yarar. Behlül ve Bihter arasıdaki elektriği bir şantaj malzemesi olarak kullanan Firdevs Hanım, bu durumdan büyük bir çıkar sağlayacaktır.
Bihter’in üstüne gittiği için pişmanlık duyan Behlül, Bihter’den özür dilemenin farklı yollarını arar. Bihter ise, Behlül’den uzaklaşmak için Adnan Bey’in sevgisine sığınır.
Ancak Bihter’den beklediği karşılığı alamayan Behlül, Bihter’in peşini bırakmaz ve yasağın içine doğru geri dönüşü olmayan, ilk büyük adımı atar.  

 

 

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR