Component Name: VideoAdServiceJs - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 788790296


Varnish cache server

X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

23.bölüm

Bihter ile Firdevs arasında gerilim

Annesinin, evde artık büyük bir tehlike oluşturmaya başladığını düşünen Bihter, Adnan’ı kullanarak Firdevs’ten intikamını almaya karar veriyor. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmadığını anlayan Firdevs ise, bildiklerini Adnan’a anlatmaya karar veriyor.
Behlül’ün nişan gecesinde Nihal’in akıttığı gözyaşı, Adnan Bey’in içine şüphe düşürür. Kızının üzüntüsünün gerçek sebebini sorgulayan Adnan Bey, öğrendikleriyle şoke olur.
Nihal’in bir erkek arkadaşının olması, Beşir’in Nihal’e olan duygularını da tetikler. Bu duruma tahammül edemeyen Beşir, nişan gecesi kendini kaybeder ve giderek büyüyecek bir olay çıkarır.
Bu olaydan da kendine malzeme çıkaran Firdevs Hanım, Nihal’in aklını bu sefer Beşir’le ilgili karıştırmaya başlar. Öte yandan, zehrini yepyeni bir hedefe doğru akıtarak, Bihter’i de gerçeklerle yüzleşmeye çağırır.
Annesinin bu evde büyük bir tehlike oluşturmaya başladığını düşünen Bihter, Adnan’ı kullanarak annesinden intikamını almaya karar verir.
Bihter’in niyetini anlayan Firdevs Hanım, yenilgiyi kabul etmez. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmadığını anlayınca bildiklerini Adnan’a anlatmaya karar verir.

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR