X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

27.bölüm

Tutku, yasak aşkı körüklüyor

Behlül ile Bihter’in tutkuları, yasak aşkı körüklüyor. Ve bu aşkın kıvılcımları, Ziyagil yalısının duvarlarına sıçramaya başlıyor.
Atölyeye Bihter’i davet eden Behlül, Adnan Bey’in gelişiyle dehşete düşer ve gerçekleri saklamakta çok zorlanır
Firdevs Hanım, Deniz Hanım’a karşı elindeki büyük kozu vakit kaybetmeden oynar. Değişen dengelerle birlikte evde yepyeni cepheler oluşur. Kendisini soğuk bir savaşın ortasında bulan Deniz Hanım önemli kararların eşiğindedir. 
Adnan Bey, Nihat’ın Bakanlık tarafından kabul edilen projesiyle ilgili olarak, Nihat’la birlikte Ankara’ya gider. Nihat’ın babası Hilmi Bey de aynı ihale için oradadır. Ziyagiller’i kendisine rakip olarak gören Hilmi, yenilgiyi bir türlü hazmedememektedir.
Adnan’ın yokluğunda Bihter’den uzak duramayacağını anlayan Behlül, kendinden kaçmaya çalışır. Ancak hem Behlül hem de Bihter duygularına karşı koyamamaktadırlar. Tutku aşkı körükler. Bu aşkın kıvılcımları, Ziyagil yalısının duvarlarına sıçramaya başlar

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR