X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

29.bölüm

Behlül ve Bihter’in yasak aşk acısı

Bihter’in doğumgününün kutlandığı gecenin sonunda, yasak aşkın acısı Behlül ve Bihter’i teslim alıyor.
Behlül’ün Bihter’e verdiği anlamlı doğum günü hediyesi, yasak aşkı alevlendirir. Bihter ve Behlül’ün yasağa meydan okuduğu bu büyülü anda, şoke edici bir gelişme olur.
Kumar oynadığı kulüp polisler tarafından basılan Firdevs Hanım, emniyete götürülür. Gündeme oturan bu olayın ardındaki gerçeği henüz kimse bilmemektedir.
Adnan Bey, bu skandalın ‘Ziyagiller’in ismini lekelemesine engel olmak için hemen harekete geçer. Öte yandan, bu olayın bakanlıkta kazandığı başarıya gölge düşürmesinden çekinen Nihat da büyük panik yaşamaktadır.
Bu sırada eline büyük bir koz geçen Hilmi Bey, Ziyagiller’den ve Firdevs Hanım’dan hırsını almak için bu durumu kendi lehine kullanmayı başarır. Adnan Bey ve Hilmi Bey arasında büyük bir güç savaşını tetikleyen bu olay, bütün dengeleri değiştirerek Peyker ve Bihter’in ilişkisine de gölge düşürür. Bihter, yaşananların etkisinden sıyrılmak için doğum gününü ailece, dışarıda kutlamaya karar verir. Sürprizlerle dolu gecenin sonunda, yasak aşkın acısı Behlül ve Bihter’i teslim alır. Yaşananlardan dolayı çok mahcup olan Firdevs Hanım ise, aldığı son darbeyle karanlığa doğru bir adım atar. 

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR