X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

30.bölüm

Yasak aşk kontrolden çıkıyor

Behlül ve Bihter, yasak aşka teslim olmamak için direniyorlar. Ancak özlem, aşkı iyice körükleyince,  ‘yasak aşk’ tutkuyla kontrolden çıkıyor.
Adnan Bey, doğumgünü gecesini Bihter’e olan aşkıyla noktalamak isterken, Bihter zapt ettiği gerçek duygularına daha fazla hâkim olamaz. Aynı anda yasak aşkın çaresizliğiyle kıvranan Behlül, büyük bir sürprizle karşı karşıya kalır.
Deniz Hanım, herkesten habersiz hastaneye götürdüğü Firdevs Hanım’ı, kimseye görünmeden eve sokmak için bir plan yapar. Ancak beklenmeyen gelişmelerle kontrolden çıkan bu olay, giderek büyüyecektir.
Büyük bir ihale, Ziyagil Holding ile Hilmi Bey’i yeniden karşı karşıya getirir. Bu ihaleyi alarak yeni bir zafer kazanmak isteyen Hilmi Bey’in, amacına ulaşmak için Nihat’ı kullanmaya karar vermesi işleri karıştırır.
Bu sırada, Adnan Bey’in gizli bir gerçekle yüzleşmesi, Hilmi Bey’le arasındaki güç savaşını kızıştırır. Hilmi Bey’e unutamayacağı bir ders vermek isteyen Adnan Bey, herkesi şoke edecek bir oyun hazırlar.
Yepyeni korkularla mücadele eden Behlül ve Bihter, yasak aşka teslim olmamak için direnirler. Özlem, aşkı iyice körükleyince, Bihter, Behlül’e doğru sürpriz bir adım atar. 
Ziyagil Yalısı’nda, ‘yasak aşk’ tutkuyla kontrolden çıkarken, yalının bir başka odasında için için yanan bir ateş ilk defa yüzünü gösterir.

 

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR