X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

39.bölüm

Bihter ve Behlül, yeni tehlikelerle karşı karşıya

Büyük çelişkiler içinde duygularını kontrol etmeye çalışan Bihter ve Behlül, sonunda yenik düşerler. Yasak aşka teslim olduklarında kendilerini izleyen birinin varlığını fark edince paniğe kapılırlar. Başta Matmazel, Firdevs ve Nihal olmak üzere evdeki herkes onlar için tehlike ve tehdit konusudur. Behlül’ü hemen evden uzaklaştıran Bihter, kopacak fırtınadan korunmanın yollarını aramaya başlar. Hiç kimsenin durumla ilgili bir ipucu vermemesi sinirlerinin daha çok gerilmesine neden olur. Firdevs’in suskunluğu ve gizemli tavırları da Bihter’in en büyük soru işaretlerindendir. Matmazel yeni evine taşınırken Adnan Bey ve çocuklar onu yalnız bırakmazlar.
Bu fırsatı değerlendiren Bihter ve Behlül durumu değerlendirmek için buluştuklarında yeni tehlikelerle karşı karşıya kalırlar. Artık çaresizlik içinde dönülmez bir yola girdiklerini bilmektedirler. Bihter’e ulaşamayan Adnan’ın, yalanını yakaladığından habersiz eve dönen Bihter, ilk ciddi tehditle karşı karşıya gelir. 

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR