X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

42.bölüm

Adnan ve Bihter arasında uçurum açılıyor

Beşir şahit olduğu yasak aşka sessizliğiyle daha fazla ortak olmak istemediği için, gördüklerini Adnan Bey’e anlatmaya karar verir. Tam yola çıkmak üzere olan Behlül için geri dönüş yoktur. Bihter’i ateşin ortasında bıraktığını düşünerek yurt dışına gider.
Beşir, Adnan’a bütün gerçekleri anlatacakken Adnan’ın sözleriyle bir anda susmaya karar verir. Beşir uzun süreli bir suskunluğa mahkum eder kendini.
Behlül’ün yokluğu Bihter’e ve Nihal’e ayrı ayrı zor gelir. Uzun bir tatil herkes için iyi olacaktır. Ama Bihter her geçen gün Adnan’dan biraz daha uzaklaşmaktadır.
Adnan sürekli reddedilmenin yarattığı kırgınlık ve öfkesini bastırmaya çalışır.
Uzakta geçen günlerin özlemi iki yasak aşığı çepeçevre sarmıştır. Behlül, kilometrelerce uzakta Bihter için büyük bir sürpriz hazırlar.
Aynı günün gecesi Ziyagil Köşkünde ihtirasın ve öfkenin ateşi Adnan ve Bihter’in arasında büyük bir uçurumun açılmasına neden olacaktır.

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR