X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

43.Bölüm

Bihter ve Behlül büyük tehlike altında 

Yasak aşıklar Bihter ve Behlül büyük bir tehlikeyle daha karşı karşıya kalıyorlar. Bihter’in kendinden uzaklaştığını düşünen Adnan Bey’in kontrolünü kaybetmesiyle yaşananlar, her ikisi için de kabul edilemez bir durumdur. Adnan Bey pişmanlıkla kendini suçlarken, Bihter evi terk eder. Olanları öğrenen Behlül de çok öfkelidir. Artık Bihter’le yeni bir yol ayrımına geldiklerinin farkındadırlar. Başta Firdevs Hanım olmak üzere Ziyagil Köşkü’ndeki herkes durumun tedirginliğini yaşamakta, Adnan Bey ve Bihter arasındaki sorunun ne olduğunun cevabını aramaktadır. Bihter’e bir türlü ulaşamayan Firdevs Hanım büyük panik yaşamaktadır.
Diğer yandan terk edilmeyi bir türlü hazmedemeyen Elif, intikam almak için yeni bir yol izler. Nihal’in Behlül’e olan ilgisi onu Elif’in tuzağına düşürür.
Gözlerden uzak sığınaklarında önemli kararların eşiğindeki Bihter’le Behlül büyük tehlikenin kapıda olduğundan habersizdirler.   

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR