X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

44.Bölüm

Bihter ve Behlül uçurumun kenarında 

Nihal’e yakalanma korkusuyla panik içinde olan Bihter ve Behlül, adeta uçurumun kenarına geliyor.
Behlül’ün gizli sığınağını bulan Nihal kapıyı çaldığında Bihter büyük bir panik yaşar. Bu tehlikeyi nasıl savuşturacaklarını bilemeyen Behlül ve Bihter için korku dolu dakikalar başlar. Şimdi aşılması gereken çok büyük bir engelle karşı karşıyadırlar. 
Uçurumun kenarından dönen aşıklar için her şey daha da zorlaşmaya başlar. Behlül ve Nihal’in arasında oluşan gizli ortaklık, Firdevs Hanım’la Matmazelin gözünden kaçmaz. Mecburen eve dönen Behlül meraklı gözlerin üzerinde olduğunu bilmektedir. Kendisiyle büyük bir hesaplaşmaya giren Adnan Bey ise Bihter’le arasındaki mesafenin giderek açıldığının farkındadır. Adnan Bey’in soru işaretleri daha da netleşmeye başlar. Behlül’le yollarının tamamen ayrıldığını düşünen Elif’in çılgınlığı Bihter’in yeni kararlar almasında etkili olur.  
Gerçeğe doğru uzanan dönemeçli yol, Bihter için daha büyük tehlikelerle doludur.

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR