X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

46.Bölüm

Bihter’in intikam oyunu 

Behlül’ün yaşattığı hayal kırıklığıyla büyük bir öfkeye kapılan Bihter, Behlül’e acı çektirmek için evliliğini sürdürmeye karar veriyor. Behlül de Bihter’in intikamının oyuncağı olmamak için evden uzaklaşıyor.
Bihter, yasak aşkını doya doya yaşamak için, her şeyi göze alarak Adnan’a büyük itirafa hazırlanır. Ama Behlül’ün yaşattığı hayal kırıklığı bu kez öfkeye dönüşür. Artık sadece Behlül’e acı çektirmek için evliliğini sürdürmeye karar verir. Behlül, Bihter’in intikamının oyuncağı olmamak için evden uzaklaşır. Bihter’le aşklarının sırrını paylaşan eve sığınır.
Yaşanılan kazanın Ziyagil Ailesi için etkileri henüz geçmemişken, Hilmi geride kalan izleri intikam için takip etmeye başlar. Bihter’in mahkemeye çıktığı gün olaylar hiç beklenmedik şekilde gelişir.
Adnan ve Bihter evlilik yıldönümlerini geç de olsa büyük bir organizasyonla kutlama kararı almıştır. Bu büyük kutlama, Bihter için yaşadığı aşk acısını maskelemesi gereken, Behlül içinse öfkesini ateşleyen bir gün olacaktır.
Behlül’ün yokluğu Bihter’in direncini kırmaya başlar. Ondan ayrı kalamayacağını anlayan Bihter, Behlül’ü görmek için ilk fırsatta şehir dışındaki gizli evlerine gider. Bu ev hiç affedilmeyecek bir sırra daha tanık olacaktır.

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR