X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

47.Bölüm

Yasak aşkın gizli mabedi yıkılıyor 

Behlül’ü gizli aşklarının mabedinde başka bir kadınla gören Bihter için bu durum, büyük bir acının ve öfkenin kaynağı oluyor.
Bihter, özlemle gittiği gizli evlerinde, Behlül’ü başka bir kadınla görür. Behlül de Bihter’in intikam oyununa intikamla karşılık vermiştir. Bihter için şahit olduğu bu an, büyük bir acının ve öfkenin kaynağı olacaktır. Aşklarının gizli mabedi yıkılmıştır. Bihter’in geçirdiği kazanın ardındaki izleri gizlice takip eden kişinin Hilmi olduğu, Adnan tarafından öğrenilir. Adnan ile Hilmi arasındaki soğuk savaş yepyeni bir boyut kazanır. Öfke ve hayal kırıklığı Bihter ve Behlül’ü birbirlerinden uzakta tutarken, bu ayrılığın ne kadar süreceği ikisi için de belirsizliğini korumaktadır. Firdevs Hanım, gelecekle ilgili tehlikeli planlarını uygulamaya devam eder. Bu planın en büyük adımı olarak da Nihal’i kullanır.
Ziyagil Köşkü’nde Firdevs Hanım’ın hamleleriyle ilerleyen olaylar, yine onun sayesinde, herkesi etkileyecek bambaşka bir boyut kazanacaktır.

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR