X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

53.Bölüm

Behlül büyük bir çıkmazda

Behlül; amcası, Nihal'in masum aşkı ve Bihter arasında büyük bir çıkmazda kalıyor. Behlül’ün Nihal’e karşı duygularından emin olmak isteyen Adnan Bey, sonunda onunla karşı karşıya gelir. Firdevs Hanım’ın oyununa boyun eğmek zorunda kalan Behlül, amcasına Nihal’i sevdiğini söylemek zorunda kalır. Adnan Bey’in tek isteği kızının mutluluğudur.  Behlül’e Nihal'i üzmesi halinde kendisini hayatlarından tamamen çıkaracağını net bir biçimde söyler.
Firdevs Hanım her şeyin planladığı gibi ilerlemesinden çok memnundur. Şahit olduğu konuşmayı da büyük bir sevinçle önce Nihal'e, sonra da herkese müjdeler. Behlül, Firdevs Hanım'la ilk kez açık açık yüzleşir ve ona meydan okur. Planlarından ötürü zararlı çıkacak kişinin Firdevs olacağını belirtir.
Bihter ve Behlül için çok zorlu bir süreç başlamıştır. İki aşık kontrollerinden çıkan çok tehlikeli bir dönemece girmişlerdir. Bihter, son bir umutla, gelişmelere engel olmak için harekete geçer. Nihal'i vazgeçirmek için onunla konuşur ve bu konuşma Nihal'in üstünde beklediğinden daha büyük bir etki yaratır.
Behlül büyük bir çıkmazda, amcası, Nihal'in masum aşkı ve Bihter arasında kalmıştır. Behlül, tüm yanlış anlamaları düzeltmek için aradığı çıkış yolunun, kendisini Nihal'e gittikçe daha çok yakınlaştıracağından habersizdir.

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR