X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

56.Bölüm

Bihter’den yeni hamle

Bihter, Behlül’den intikamını almak için onu yine en zayıf noktasından yaralıyor. Behlül’ün baloya Nihal’le birlikte gelmesi, Bihter’le yaşadığı ilişkide yeni bir dönemin başlangıcıdır. Bihter, Behlül’ün tercihleriyle yaralanırken duygularını kontrol etmekte güçlük çekmeye başlar. Behlül’den intikamını almak için onu yine en zayıf noktasından yaralar. Behlül’ün Nihal’e yakınlaşan adımları, Bihter’i de Adnan’a götürür. Bihter, bir süredir Adnan’la aralarında yarattığı mesafeyi kapatmaya karar verir.
Nihal, Behlül’le aralarında yaşanan olumlu gelişmelere rağmen huzursuzdur. Behlül’ün ona aşık olmadığının farkındadır. Artık Behlül’e karşı adımlarını daha sağlam atmaya ve Behlül’ün sevgisinden emin olana kadar tedbirli olmaya kararlıdır.  
Matmazel, yıllardır aradığı babasının izini sonunda bulur. Ancak bu tek taraflı kavuşma olacaktır.  Nihal, Matmazel’e destek olmak için onunla beraber Paris’e giderken, Ziyagil Ailesi, New York’a gider. Behlül, köşkte yaşadığı tüm bir yılın acı, ihanet ve kırgınlıklarla dolu muhasebesini yaparken, çok uzaklardan Beşir’in hastaneye yatırıldığı haberi gelir. Beşir’in ciddi bir tedaviye ihtiyacı vardır.  Behlül, Beşir’i yurt dışında yatırıldığı hastaneden alıp, İstanbul’a getirmek için yola çıkarken aslında büyük bir sırra doğru adım attığının farkında değildir. 

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR