X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

6.bölüm

Behlül evden ayrılıyor, Nihal Bihter’e tepki gösteriyor

Behlül evden ayrılıyor. Behlül’ün Bihter yüzünden gittiğini düşünen Nihal de Bihter’e tepkisini gösterir.
Behlül, Adnan Bey’e Nihat’ın babasından duyduklarını anlatarak onu evliliği konusunda uyarır. Ancak Adnan Bey, Bihter’e duyduğu aşk yüzünden bu uyarıyı ciddiye almaz ve Behlül’le tartışır. Bihter’in de sert çıkışıyla gururu kırılan Behlül evden ayrılır.
Behlül’ün Bihter yüzünden gittiğini düşünen Nihal, Bihter’e tepkisini gösterir. Onun evde bu kadar çabuk söz sahibi olmasından rahatsızdır. Ancak Bihter, Bülent’tin de yavaş yavaş gönlünü kazanmaya başlamıştır.
Adnan Bey’in yanında iyi bir pozisyonda çalışmaya başlayan Nihat için işler yoluna girerken, Behlül için sıkıntılı günler başlar.
Adnan Bey ve Bihter’in uzun balayı programı, Nihal’in doğum günüyle çakışır. Oysa Nihal için rüştünü ispat edeceği bu doğum günü çok önemlidir. İlk kez babasından ayrı bir kutlama yapacağı için üzülen Nihal’i Behlül yalnız bırakmayacaktır. Bu doğum günü Nihal için unutulmaz olur.

 

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR