X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

61.Bölüm

Bihter ve Behlül korku içinde

Adnan Bey’in soğuk ve şüpheli tavırları Behlül ve Bihter’i büyük bir korkunun içine sürüklüyor. Adnan Bey içini kemiren şüphelerini Bihter ve Behlül’e hissettirmemek için büyük bir çaba harcamaktadır. Ancak Adnan’ın huzursuzluğu ve Behlül’le arasına koyduğu mesafe Nihal’in gözünden kaçmaz. Behlül ve Bihter de, bu huzursuzluğunun farkında, korkuyla bunu atlatacaklarını düşünmektedirler. Peyker’in doğum haberiyle dikkatlerin dağılacağını düşünen Bihter, Adnan Bey’den Hilmi Önal tarafından izlendiklerini öğrenince, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu anlar. Geçmişe ait parçalar Adnan Bey’in zihninde yeniden şekillenirken, şüphelerinin de büyümesine neden olur. Adnan Bey huzursuzluğunu Bihter’le paylaşmak zorunda kalır. Bihter’in duruma büyük tepki göstermesi Adnan Bey’e kendini kötü hissettirir. Bihter tehlikeyi savuşturmak için bir kez daha Nihal’i kullanır. 
Yaşanan gerginliği korkuyla izleyen Firdevs Hanım, olaya müdahale etmesi gerektiğini anlar. Behlül ve Bihter, Hilmi’nin artan tehditleriyle sarsılırken, onun her şeyden nasıl haberdar olduğu sorusuna yanıt ararlar. Behlül, sorularının cevabını yine Beşir’de arar. İpuçlarını birleştiren Bihter ise sonunda doğru cevabı bulur. Hilmi Önal, Ziyagil Ailesi’ne karşı son kozunu oynadığında artık dönüşü olmayan bir yola girilecek ve hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağı zorlu bir dönem başlayacaktır.

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR