X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

62.Bölüm

 Bihter ve Behlül için yolun sonu mu?

İhanetin kokusunu alan Adnan Bey büyük bir öfke patlaması yaşıyor. Bihter ve Behlül ise yolun sonuna geldiklerini acıyla fark ediyor. Korkunç şüphenin izlerini süren Adnan Bey, ihanetin kokusunu alınca büyük bir öfke patlaması yaşar. İlk şoku atlattıktan sonra öfkesi yerini soru işaretlerine bırakır. 
İntikam planlarını bir bir uygulayan Hilmi Önal, Bihter’i de köşeye sıkıştırır. Adnan Bey’in, Behlül’le buluştukları eve gittiğini duyan Bihter ve Behlül, Sait’in de Hilmi Önal’ın adamı olduğunu öğrenince paniğe kapılırlar. Yaşadığı acı karşısında uyuşan Adnan Bey’e kimsenin ulaşamıyor olması, köşkteki endişe ve gerilimi tırmandırır.
Yasak aşkın sır olmaktan çıktığını düşünen Bihter yenilgiyi kabullenmiş olarak, kendini olayların akışına bırakır. Bu Firdevs Hanım için kabul edilemez bir durumdur. Firdevs Hanım olaya müdahale etmekte geç kalmaz, kendi yöntemleriyle durumu Bihter’in lehine çevirmek için çalışmaya başlar. Bu konuda en büyük destekçisi Nihal’in masumiyetidir. 
Dikkatleri başka yöne çekmek isteyen Firdevs Hanım’ın hedefinde Nihat vardır. 
Adnan Bey’in sessizliği, herkesin dile getirmeye korktuğu ihtimali güçlendirir. Adnan Bey en zor anında en güvenli yer olarak Matmazel’in evini seçer. Nihat var gücüyle Ziyagil Ailesi’nde kopan fırtınayı dindirmeye çalışırken, Bihter ve Behlül yolun sonuna geldiklerini acıyla fark ederler. 

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR