X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

63.Bölüm

Nihal kaza geçiriyor, köşkteki gerilim artıyor

Nihal kaza geçiriyor. Bu durum köşkteki gerginliği ve hareketliliği daha da artırıyor. Bihter’in köşkü terk etmesinin ardından, Nihat’ın Hilmi Önal’ın oyununu ortaya çıkarmasıyla olayların akışı değişir. Firdevs Hanım’dan son gelişmeleri öğrenen Bihter rahatlar ancak Adnan’a geri dönmemeye kararlıdır. Vicdan azabı çeken Behlül de Nihal’in tüm ikna çabalarına rağmen köşkte daha fazla kalamayacağını anlar. Nihal, Behlül’ü kaybetme korkusuyla bütün suçu babasına yükler. Bihter, Behlül’le kendisine yeni bir hayat planları kurarken, Behlül de gitmekle kalmak arasındaki kesin kararını verir.
Köşkteki gergin ve hareketli dakikalara Nihal’in geçirdiği kazanın eklenmesiyle Behlül yeni bir çıkmaza girer. Kazayı öğrenen Beşir ise, Behlül’ün bu olayla ilgisini öğrenmek için harekete geçer. Bihter’in planlarını hisseden Firdevs Hanım, kızını eve geri döndürebilmek için tüm kozlarını oynamaya başlar. Büyük bir üzüntü ve pişmanlık yaşayan Adnan Bey’in kuşkuları tamamen silinmemiştir. Sorularına yanıt bulamayan Adnan, Bihter’le yüzleşecek cesareti kendinde bulamaz. Nihal’in masum aşkına sığınmak isteyen Behlül’ü, Nihal’le geçen her dakika Bihter’den biraz daha uzaklaştırmaktadır. Bihter de Behlül’ün tercihleri karşısında kendini giderek yalnız hissetmekte ve öfkesini büyütmektedir. Bihter’in her şeyi göze alarak attığı adım, Behlül’ü büyük bir çelişkiye sürükleyecektir.   

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR