X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

64.Bölüm

Bihter son kozunu oynuyor

Behlül’ü kaybetmemek uğruna son kozunu oynayan Bihter’i büyük bir hayal kırıklığı bekliyor. Bihter’in hamile olduğunu söylemesiyle büyük şaşkınlık yaşayan Behlül, hiç beklemediği bir anda Adnan Bey’i de karşısında görünce, çareyi yine Nihal’e sığınmakta bulur.
Adnan Bey ve Bihter’in karşılaşması Nihal’in beklediği yakınlaşmayı sağlamaz. Adnan Bey’in sessizliği, aralarındaki gerilimin daha da artacağını işaret etmektedir. Nihal hastaneden taburcu olurken, Bihter, Behlül’le konuşma fırsatı bulmak için kısa süreliğine eve döner. Bihter’in geri adım atmayacağını anlayan Firdevs Hanım olaylara müdahale etme gereği duyar. Bihter’in bebeği doğurmaya kararlı olduğunu öğrenen Behlül kendini iyice köşeye sıkışmış hissetmektedir. Firdevs Hanım’ın telkinlerine kulak veren Nihal, yaşananlarda Matmazel’in payının büyük olduğuna inanmaktadır. Matmazel, Nihal’in suçlamaları karşısında paramparça olurken Firdevs Hanım yeni bir zafer daha kazanmış olur. Durumun giderek içinden çıkılmaz bir hal aldığını gören Behlül olayların akışını değiştirmek için harekete geçer. Adnan Bey ve Bihter, Firdevs Hanım’ın yardımıyla bir kez daha karşı karşıya gelirler. Adnan Bey sorularına cevap ararken, Bihter, katı tutumunu sürdürmektedir. Behlül’ü kaybetmemek uğruna son kozunu oynayan Bihter’i büyük bir hayal kırıklığı beklemektedir. 

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR