X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

68.Bölüm

Nihal’in darbesi Bihter’i yerle bir ediyor

Köşke geri dönen Bihter’i yerle bir edecek darbe, hiç beklemediği bir anda Nihal’den geliyor. Bihter’in hamile olduğu haberi olayların akışını tersine çevirir. Bihter ortadan kaybolmuşken, onu nerede bulacağını bilen tek kişi Adnan Bey’dir. Firdevs Hanım’ın oyununa bir kez daha gelmek istemeyen Bihter, bu oyunu bozmaya ve yolunda yalnız ilerlemeye kararlıdır. Buna rağmen, Adnan Bey için tek gerçek Bihter’e olan aşkıdır.
Behlül, Bihter’in Nihal ve amcası üzerinden kendisinden intikam alacağına inanmaktadır.
Bihter, onun için geriye doğru, günahlara doğru bir adımdır. Bihter’in meydan okuması Behlül’ü yasak aşkından giderek uzaklaştırır. Bihter’in eve dönüşü, Behlül için savaş ilanı gibidir. Bundan sonra koruması gereken kişi sadece Adnan değil,  Bihter’in gizli öfkesinin asıl hedefi Nihal’dir. Nihal’in masum aşkı Behlül’ün kalbinde yer açmaya başlar. Behlül masumiyetin ışığında tüm hayatını temize çekmek için isteklidir. Behlül’ün Nihal’e yakınlığıyla yaralanan Bihter, yokluğunda evde kaybettiği otoriteyi yeniden sağlamak üzere harekete geçer. Behlül’le ilişkisi yepyeni bir boyut kazanan Nihal mutluluğunu doyasıya yaşamaktadır. Bu sırada Bihter’i yerle bir edecek darbe ise, hiç beklemediği bir anda Nihal’den gelecektir.

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR