X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Azize İlk Bölüm

Azize, (Melek) küçük yaşlarda doğum gününde komiser olan babasının ölüm haberiyle derinden sarsılır. Küçük kız, hamile olan annesini de babasının ölüm haberinden sonra kardeşini doğururken kaybeder ve zorlu bir mücadeleye mahkum olur. Bir hastanede hemşire olarak çalışan Azize, mahkumların aşı gününde hapishaneye gider ve hapishane önünde bir suikasta tanık olur.

Azize’nin komiser olan babasının ölümü nedeniyle hapis yatan, suç dünyasının önde gelen ailelerinden Alpanlar'ın büyük oğlu Balkan, tahliye olacaktır. Azize de mahkumlara aşı yapmak için hapishanededir. Suikast ise suç dünyasının önde gelen ailelerinden Alpanlar'a karşı düzenlenir. Ancak suikastı düzenleyen kişi Balkan yerine, Alpanların küçük oğlu Kartal’ı vurur. Azize, Kartal’a müdahale eder ve onun hayatını kurtarır.

Azize, böylece suç dünyasının en tehlikeli ailelerinden birinin içine girmek zorunda kalır. Alpanlar'ın kendi aralarındaki büyük savaş ise Balkan’ın tahliye olmasıyla daha da tehlikeli olmaya başlar. Alpanlar, yıllar önce bir teslimat sırasında gelen istihbaratla baskına uğrar. Azize’nin komiser olan babası ise bu baskında Alpanlar tarafından öldürülür. Babasının görev arkadaşı olan Okan, Azize’yi Alpanlar'a karşı hem korumakla hem de gizlemekle sorumludur. Azize, babasının ölümü ve ailesinin başına gelenlerden sorumlu olan Alpanlar'a karşı gizli ve büyük bir savaş başlatır.

Azize, yeni bölümüyle salı akşamı 20.00'de Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR