X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Azize 6. Bölüm

Azize, Alpanlardan almak istediği intikamın yeminiyle çıktığı yolda Kartal'a karşı oluşan duygularıyla adeta şaşkına döner. Kartal, Azize'nin ailesine yapılanları öğrendikten sonra kendi ailesi adına utanç duyarken Azize'ye yardımcı olmaya çalışır. Azize'nin tek isteği ise kardeşini Barbaros'un evinden çıkarmaktır. Ancak Barbaros'un adamına yakalanmaları Azize ve Kartal için zor bir mücadele başlatır. Kartal, Azize'yi ve Yiğit'i kurtarmak için yaptığı hamlede kendi hayatını tehlikeye atar. Fakat Azize, cesaretiyle Kartal'ın hayatını bir kez daha kurtarır. 

Bir diğer taraftan Balkan'ın Alpanların başına geçmesi İskender'in ölümüyle daha da kolaylaşır. Fakat, yıllardır öldüğü bilinen Zeynep'in eve dönüşü tüm dengeleri değiştirir. Kartal ve Balkan'ın annesi Azize için tehlikelerin en büyüğüdür. Adnan'ın Kuzey'in kendi oğlu olduğu gerçeğini öğrenmesi Yıldız ve Tuna arasında büyük hesaplaşmaya sebep olur. Bu hesaplaşma Alpanlarda büyük yankı uyandırır. Alpanlarda dengeler nasıl değişecek? Azize ve Kartal, birbirlerine olan duygularıyla nasıl başa çıkacak?

Azize, yeni bölümüyle cumartesi akşamı 20.00'de Kanal D'de!

 

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR