X
X

'Alnım çok büyük ne yapmalıyım?'

17.03.2011 Perşembe 16:32 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Cengiz Abazoğlu, fanların sorularını yanıtladı...

CENGİZ ABAZOĞLU'NA SORU SORMAK İÇİN (TIKLAYIN!)
Ekranların ilgiyle izlenen yarışma programı “Bana Her Şey Yakışır”da ünlü Modacı Cengiz Abazoğlu, fanların sorularını yanıtlamaya devam ediyor. Fan.kanald.com.tr adresinde yer alan Cengiz Abazoğlu fan sayfasına sayısız soru geliyor. İşte ünlü modacının en son yanıtladığı sorular:

-----
Alnım çok geniş

Birsen
SORU:
slm cengiz bey benim anlım çok büyük ne yapmalıyım birde saçlarım çok yağlı saçlarıma kat modeli verdim ama burnum uzun yaş 15

CEVAP:
Kahkül kesitirebilirsin. Saçlarını her gün yıkıyorsan bu yağlanma yapar. Normali iki günde bir yıkanmasıdır. Yine de yağlanıyorsa dermatolojik ürünleri kullanabilirsin.


----
Çok zayıfım

melike
SORU:
cengiz bey merhaba ben 1.64 boyunda 46kiloyum bacaklarım cok ince buyuzden tayt veya elbise giyerken sorun yasıyorum bacakları daha kalın göstermek için ne tur coraplar giymeliyim bir diger sorum ise daha kilolu gözükmek için nasıl giyinmem gerekir

CEVAP:
Bence boyunla kilon gayet normal. Çok inceyse biraz sporla kalınlaştırabilirsin. Opak çoraplar ve bol paça pantolonlar bacaklarını skinny jeanler gibi ince göstermeyecektir. Sevgiler.

----
Modacı olmak istiyorum

büşra kılıç
SORU:
merhaba ben 16 yaşındayım ve modacı olmak istiyorum hayalimdekini kağıtlara tam dökemiyorum stilist kursuna gitsem başarabilir miyim birde cengiz abazoğlu eğitimini nerde aldı merak ediyorum harika tasarımları var kutluyorum..cevap bekliyorum.

CEVAP:
Eğer yeteneğin varsa bu zaten ortaya çıkar. Ülkemizde iyi stilist okulları var. Onları bir araştır derim. Mutlaka ve mutlaka eğitim şart.

----
Saçlarımı uzatmalı mıyım?

meltem
SORU
öncelikle süpersinizz tasarimlariniza tiolariniza bayiliyorum inshl gelinligimi bir gün siz tasarlarsiniz:-), programda harika moda üzeri bise olmasi cok güzel gercekten.ben uzun kavhe rengi saclarima degisilkik düsünüyorum boyum 1.74 kilom 58 yasim 19..sizce saclarimin uzun kalmasimi yoksa kisaltilip katlandirilmasimi boyuma yasima daha guzel durur, ayrica esmer kumralim siz sac renklerden neleri önerirsiniz,esmermi kalmaliyim yoksa daha acik biseylermii????tesekkur ederimmm fikriniz cok onemli benim icin.

CEVAP:
Çok teşekkür ederim . İnşallah dikerim:) Genç yaşına ve uzun boyuna bence uzun saç çok yakışır. İleride zaten kısalıcaktır boyu:) Yaz geliyor ve saçlarına doğal görünmesi şartıyla, aralara meçler attırabilirsin. Sevgiler..

----

Özlem Ünal
SORU:
40 veya 46 biyen hanımlar hangi beden elbiseleri tercih etmeliler?

CEVAP:
İki bedenin arasında çok fark var tabiki..

----
Nasıl modacı olunur?

SORU:
genco alper
cengiz bey, ben ilerde modacı olmayı düşünüyorum. modacılığın şartları nelerdir? bir de ben modacı olacağım için bu programı izliyorum ve ben de sizin gibi yorumlar yapıyorum. 

CEVAP:
Eğer yeteneğin varsa bu zaten ortaya çıkar. Ülkemizde iyi stilist okulları var. Onları bir araştır derim. Mutlaka ve mutlaka eğitim şart. Sevgiler..
ÖNCEKİ YANITLARI (TIKLAYIN!)