X
X

"Ben Bilmem Eşim Bilir"de bu akşam iki yeni oyun oynanacak!

01.10.2012 Pazartesi 10:13 (Güncellendi: 26.09.2018 - 10:35)

Bilek güreşiyle zorlanıp, acılı çiğköfte yeme oyunuyla yanacaklar.

Kanal D’nin, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı, büyük bir beğeni ve ilgiyle izlenen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu akşam (29 Eylül Cumartesi) ekrana gelecek bölümünde; biri,  “bilek güreşi” oyunu, diğeri de “acılı çiğköfte yeme” oyunu olmak üzere yepyeni iki oyun oynanacak.

 
Erkekler bilek güreşindeProgramın bu bölümünde erkek yarışmacılar önce, “bilek güreşi” oyununda karşılarına çıkan rakipleri elemek için tüm güçlerini ortaya koyacaklar. Hanımların eşlerine güvenmemesi ve kocalarıyla ilgili yapacakları yorumları ise, ekran başındaki izleyicileri kahkahalara boğacak.
 
Acılı çiğköfteler “yandım Allah” dedirtecekYarışmanın ikinci yeni oyununda erkekler, bol isotlu ve acılı çiğköfteyi eşlerinin tahmin ettiği sayı kadar yiyebilmek için büyük çaba gösterecek, acının etkisiyle de bir hayli terleyecekler.  Çiğköfteler o kadar acılı olacak ki, İlker Ayrık, bir tanesini bile yemekte zorlanacak. “Ben Bilmem Eşim Bilir” kahkaha ve heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de ekrana gelecek.

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR VİDEOLARI