X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

1.Bölüm

Kanal D’nin merakla beklenen, yılın yapımı olmaya aday yeni dizisi “Benim Adım Gültepe” bu akşam 20:00'de başlıyor!   Başrollerinde Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu ve İlker Kızmaz’ın yer aldığı “Benim Adım Gültepe”, Çarşamba saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana geldi.

Kanal D’nin yapımını D Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Zeynep Günay Tan’ın yaptığı, senaryosunu Vural Yaşaroğlu’nun kaleme aldığı, başrollerini de Ayça Bingöl (Gülümser), Mete Horozoğlu (Eşref),İlker Kızmaz (Halil), Ekin Koç (Seyfi), Evrim Alasya (Suna), Tolga Sarıtaş (Murat), Efe Akercan (Gülali), Burak Dakak (Fevzi), Hakan Karsak (Basri),Şafak Başkaya (Fuat Hoca), Rıza Sönmez (Cevat), Bige Önal (Nazlı), Oktay Daner (Dursun Dede), Selen Öztürk (Meziyet), Metehan Erdem (Salih), Numan Çakır (Refik), Necmettin Çobanoğlu (Ziya Efendi), İskender Altın (Sadettin), Ali Altuğ (Rami), İlayda Alişan (Nurten), Miray Akay (Gülten), Banu Ergin (Nezahat), Olgun Toker (Reşat), Şemsay Çankara (Terzi Muazzez), Mürtüz Yolcu (Müdür Osman), Fulya Aksular (Ayten)'ın paylaştıkları, yılın yapımı olmaya aday yeni dizisi” Benim Adım Gültepe”, Çarşamba saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek.

Dış seslendirmesini Nejat İşler’in yaptığı, 1980’li yılların İzmir’inin Gültepe semtinde yaşayan dört yakın arkadaş; Seyfi, Gülali, Fevzi ve Murat’ın gözünden, Gültepe sokaklarında yaşanan dertler, aşklar, hayal kırıklıkları, ihanetler, saklanan gerçekler ve hayata tutunmanın büyük mücadelesini anlatacak olan, ana kahramanlardan biri de bizzat Gültepe’nin kendisi olan “Benim Adım Gültepe”nin ilk bölümünün konusu şöyle; 


Seyfi’nin asi tavırları okulda yine başına iş açmıştır. Aslında sorun eğitim değil, babasına, hatta hayata, yaşadığı semte olan öfkesidir. Okul müdürü ile başı derde giren Seyfi'nin imdadına son anda beklenmedik bir isim yetişir. Bu kişi okulun yeni öğretmeni Fuat Bey'dir. Fevzi, Seyfi’nin en yakın arkadaşıdır. Annesini erken yaşta kaybeden Fevzi, abisi Reşat ve babası Sadettin’le yaşamaktadır. Ancak babası Sadettin gizli saklı işler çevirmektedir. Fevzi’nin, babası hakkındaki gerçekleri öğrenmesi artık an melesidir.  Kavga etmeyi bile bilmeyen Gülali'nin ise tek sıkıntısı babası Refik'in hapiste olmasıdır. Trikotaj atölyesinde çalışan annesi Gülümser, eşinin 40 yıl ceza almasıyla yapayalnız kalmıştır. Ancak hayata bağlılığını yitirmeyen genç kadın, mahallenin minibüs şoförü Halil ile yasak aşkın pençesine düşmüştür. Eşini, oğlu ile ziyarete gittiklerinde Gülümser'in soğuk tavırları, Refik'in gözünden kaçmaz ve karısını sorgular. Aklında ve kalbinde yasak aşkı olan Gülümser çok zor durumda kalır. Üstelik herkesden gizli yaşadığını sandığı aşkının da bir tanığı vardır artık. Mahallenin ağır abisi Eşref.
 
Mahallenin eskilerinden Suna, yıllar sonra baba ocağına dönme kararı alır. Ancak bu durum ortalığın fena karışmasına neden olur. Önce kardeşi Meziyet, Suna'nın eve geri gelmesine karşı çıkar. Ardından Suna’nın kızı Nazlı yaşadığı lüks çevreyi bırakıp Gültepe'ye gitmek istemez. Kardeşi Murat ise annesi ile beraber  Gültepe'nin yokuşlarını tırmanmaya hazırdır. Murat yıllardır kolejde okuyan ve sokak kültürünü hiç bilmeyen biridir. Gültepe'ye taşınmalarıyla birlikte bambaşka bir hayata adım atacaktır.

BÖLÜMLER