X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

3.Bölüm

Kanal D’nin başrolleri; Ayça Bingöl-Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz, Ekin Koç, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Efe Akercan, Burak Dakak, Hasan Karsak, Şafak Başkaya, Özgür Özgülgün, Bige Önal, Oktay Daner, Selen Öztürk, Metehan Erdem, Numan Çakır, Necmettin Çobanoğlu, İskender Altın, Ali Altuğ, İlayda Alişan ve Miray Akay’ın paylaştıkları beğeniyle izlenen dizisi “Benim Adım Gültepe” bu hafta da heyecan ve sürprizlerle dolu yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Dizinin bu bölümünde; Gülümser ile Halil’in yasak aşklarına tanıklık eden gizli biri oluyor.  Sadettin’ in polis tarafından yakalanmasıyla Fevzi’nin hayatı daha da zorlaşır. Okulda bazı öğrencilerin Fevzi’ye karşı davranışlarına göz yummayan Seyfi,  yine bir kavgaya karışır. Ancak olay büyür ve Fevzi ile Seyfi okuldan uzaklaştırma cezası alırlar. Takoz Mehmet’in hain saldırısının ardından hastaneye kaldırılan Eşref’i Suna yalnız bırakmaz. İçten içe Eşref’i beğenen Meziyet ise hastaneye geldiğinde gördüklerinden hiç memnun olmaz. Ablası Suna ile aralarına bu kez de Eşref mi girecektir? 

Halil’ in ısrarcı tavırları ile Refik’ in sıkıştırması arasında kalan Gülümser ise kalbine söz geçiremez. Halil’in fabrika çıkışına giderek yaptığı sürpriz ziyaretle baş başa vakit geçirdiklerini sanan aşıkların artık gizli bir tanığı vardır.  Semtin yenileri Nazlı ve Murat’ın ise peşinden belalar eksik olmaz. Yardımlarına hiç ummadıkları bir isim, Seyfi yetişir. Eşref’i bıçaklayan Takoz ise bunun bedelini çok ağır öder. Gülümser’in kaçamak cevaplarından içine kurt düşen Refik, ikna olmaz ve Gülümser’in peşine adam takar. 

BÖLÜMLER