X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

5.Bölüm

Kanal D’nin başrolleri; Ayça Bingöl-Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz, Ekin Koç, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Efe Akercan, Burak Dakak, Hasan Karsak, Şafak Başkaya, Özgür Özgülgün, Bige Önal, Oktay Daner, Selen Öztürk, Metehan Erdem, Numan Çakır, Necmettin Çobanoğlu, İskender Altın, Ali Altuğ, İlayda Alişan ve Miray Akay’ın paylaştıkları beğeniyle izlenen dizisi “Benim Adım Gültepe” bu hafta da heyecan ve sürprizlerle dolu yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Dizinin bu bölümünde; Gülali de, annesi ile Halil’in ihanetini öğreniyor. Olanlara daha fazla dayanamayan Gülümser ise intihar ediyor.

Annesinin yalanını yakalayan Gülali, ondan hesap sorar. Ancak istediği cevapları alamaz. Morali çok bozulan Gülali, Halil Abi’sinden onu babasına götürmesini ister. Karşısında Halil’i gören Refik, onu ve karısı Gülümser’i ölümle tehdit eder. Yengesinin ihaneti ile deliye dönen Hikmet, Gülümser’in kapısına dayanır ve genç kadını fena hırpalar. Hikmet, abisinin emriyle Gülali’yi kendi evine götürmek isteyince, genç delikanlı da olan biteni öğrenir. Duydukları karşısında dünyası başına yıkılan Gülali, kendini evden dışarı zor atar. 

Ziya, oğlu Seyfi’nin eğitimine devam etmesi için okula gidip müdür ile görüşür. Ancak müdürün ters ve olumsuz konuşması karşısında Ziya daha fazla dayanamaz ve kalp krizi geçirir. Cevat, Suna’yı cezalandırmak için Murat’ın okul taksitini ödemeyi bırakır. Bu sayede mahalledeki okula gidecek olan Murat’ın hayatında yeni bir dönem başlar.

Eşref-Suna arasındaki bakışmaları yakalayan Meziyet, ablası ile didişmeye devam eder. Eşref, ne olursa olsun Takoz’u polise vermez. Ancak Yavuz, Takoz’dan kurtulmayı kafasına koymuştur. Yaşadıkları karşısında çaresizliğe düşen Gülümser ise hap içerek intihar eder. Sevdiği kadını baygın bir halde bulan Halil onu kolları arasında hastaneye götürünce, aşkları mahallede de ayyuka çıkar.

BÖLÜMLER