X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

6.Bölüm

Kanal D’nin başrollerini; Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu , İlker Kızmaz , Ekin Koç, Tolga Sarıtaş, Efe Akercan ve Burak Dakak’ın paylaştıkları beğeniyle izlenen dizisi “Benim Adım Gültepe” bu hafta da heyecan ve sürprizlerle dolu yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Halil ile Gülümser’in aşkı mahalleyi karıştırırken, Refik ise intikam peşine düşüyor.

Mahallede dedikodular ayyuka çıkar. Artık, Halil ile Gülümser’in durumlarını bilmeyen kalmaz. Gülümser ise kendine gelir ama kapısında nöbet tutan Halil’i kabul etmez. Tek isteği bir an önce oğlu Gülali’yi görmektir. Refik’ten aldığı talimatla Hikmet, Gülali’yi almak için harekete geçer. Ancak karşısında Eşref’i bulur.  Hapishanedeki Refik ise, intikam planı ile yanıp tutuşmaktadır. Hikmet’ten evi satmasını isteyen Refik, Halil’in peşine düşer.

Mahalledeki okulda yeni bir başlangıç yapmaya çalışan Murat’a, en çok ilgi gösteren kişi Nurten olur. Erkek arkadaşına artık temelli Gültepe’de yaşayacaklarını itiraf eden Nazlı, onun alaycı tavırları karşısında yıkılır. Göz yaşlarına boğulan genç kız yanında hiç beklemediği birini bulur. Bu kişi Seyfi’den başkası değildir.

Mahallede gerçekleşen sokak düğününde ise sürpriz gelişmeler yaşanır. Nurten’in Murat’a, Nazlı’nın da Seyfi’ye olan ilgisi gün ışığına çıkar. Ancak düğüne Eşref ile Suna’nın karşılıklı Zeybek dansı damgasını vurur. Gördükleri karşısında içi yanan Meziyet daha fazla dayanamaz.  İki kızkardeş, Eşref ile ilgili sonunda yüz yüze gelir.  Hastaneden çıkan Gülümser, evinin de elinden gittiğini öğrenir. Ortada kalan zavallı kadına Suna yardımcı olur. Cezaevinden kaçmayı başaran Refik ise, elinde silah ile Halil’in karşısında dikilir.

BÖLÜMLER