X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

7. Bölüm

Kanal D’nin başrollerini; Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu , İlker Kızmaz , Ekin Koç, Tolga Sarıtaş, Efe Akercan ve Burak Dakak’ın paylaştıkları beğeniyle izlenen dizisi “Benim Adım Gültepe” bu hafta da heyecan ve sürprizlerle dolu yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Dizinin bu bölümünde; Eşref, Suna’ya olan ilgisini ilk defa sözcüklere döküyor. Ancak Suna’dan istediği yanıtı alamıyor. Refik’le Halil’in boğuşmasını fırsat bilen Gülümser, boşta kalan silahı almayı başarır. İki erkeği birbirinden ayırmaya çalışan Gülümser, anlık bir refleks ile silahı ateşler.

Eşref ile Suna arasında ise sıcak gelişmeler yaşanır. Eşref, genç kadına olan ilgisini ilk defa sözcüklere döker. Ancak Suna’dan istediği yanıtı alamaz. Kardeşinden dolayı duygularını bastırmak zorunda kalan Suna, yeni bir hayat kurmak için adım atar. Mahallede dükkan açmaya karar veren Suna, babasından yardım ister.

Ne olursa olsun oğlu Gülali’den vazgeçmeyen Gülümser, oğlu onu affedene kadar Fevziler’in evinin önünden ayrılmaz. Gülali’nin öfkesi ise yatışacak gibi değildir. Nazlı, camının önüne bırakılan kutunun Seyfi’den geldiğini sanarak bir buluşma ayarlar. Ancak kutu Seyfi’den değil, sürpriz bir isim tarafından bırakılmıştır. Her şeyden habersiz iki genç, birbirlerinden uzak duramaz ve yeni bir aşka yelken açarlar.

Takoz’la hesabını bitiremeyen Yavuz, operasyonuna kaldığı yerden devam eder. Ancak karşısında Eşref’i bulur ve kendi kazdığı kuyuya kendi düşer. Pişman olan ve Suna’yı geri isteyen Cevat ise, hiç beklemediği bir anda onun karşısına çıkar. Kavga ve gürültünün eksik olmadığı Dursun Dede’nin evinde, Eşref’i ayırtmakla suçlanan Suna ve Meziyet arasındaki tartışma yeniden alevlenir. Fakat eteklerindeki taşları döken kız kardeşler yalnız değildir. Sürpriz bir isim tüm konuşulanları can kulağı ile dinlemektedir.

BÖLÜMLER