X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

8. Bölüm FİNAL!

Kanal D’nin başrollerini; Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu , İlker Kızmaz , Ekin Koç, Tolga Sarıtaş, Efe Akercan ve Burak Dakak’ın paylaştıkları “Benim Adım Gültepe” dizisinin bu bölümünün konusu şöyle; Suna’ya karşı duygularından emin olan Eşref,  sonunda aşkını itiraf eder. Suna, Eşref’den duyduğu sözlerden etkilense de, Meziyet’den dolayı ona karşılık vermez. Refik’in beynindeki tümörü öğrenen Gülümser ise kocasından af diler. Aşk itirafının ardından daha fazla beklemek istemeyen Eşref, Suna’ya evlenme teklifi eder. İkili bu teklifle yakınlaşsa da, Suna kendini hep bir adım geri durmak zorunda hisseder. Eşref ile Suna’nın yakınlaşmasını izleyen sadece Meziyet değildir.

Büyük öfke içinde olan Yavuz,  Eşref’i adım adım takip etmektedir. Nazlı’nın okuluna gelen Seyfi ve Levent’in karşılaşması ise olaylı olur. İkili kozlarını paylaşırken Basri, Seyfi’nin cebinde Nazlı için yaptığı bilekliği bulur. Suna’yla arasındaki tüm engelleri kaldırmak için Meziyet ile konuşmaya karar veren Eşref, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Oğlunu kaybeden Halil’in babası ve akrabaları intikam için Gülümser’in peşindedir. Reşat’ın evini basan öfkeli aile ortalığı birbirine katar. Yaşadıkları son olaydan sonra annesine karşı yumuşayan Gülali hastaneye babasını ziyarete gider. Ancak orada onları kötü bir haber beklemektedir. Eşref’in aşkı ve kız kardeşi arasında kalan Suna’nın aklı Cevat’ın sürpriz teklifi ile iyice karışır.

BÖLÜMLER