X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

28.11.2014 / Beyaz Show

Beyaz Show’un bu haftaki konukları Hadi İnşallah filminin oyuncuları Büşra pekin, Murat Boz, Müjde Uzman ve Şinasi Yurtsever oldu.
Murat Boz’un en sevilen şarkılarını seslendirdiği gecede kahkaha dolu anlar yaşandı!

Programın giriş bölümünde yer alan coğrafya öğretmeni Ahmet Gülüm’ün, öğrencilerin yazılı kağıtlarına verdiği komik cevaplardan derlediği "Dikkat Yazılı Var" adlı kitabından bölümler okuyan Beyaz, kitaptan alıntı yaptığı bölümlerle izleyici ve konuklara keyifli dakikalar yaşattı.

“Zarafet Okulu” kurucusu Gökhan Dumanlı’nın Büşra Pekin ve Şinasi Yurtsever üzerinde uygulamalı olarak gösterdiği zarafet kuralları sırasında eğlenceli anlar yaşandı! Beyaz, Murat Boz ve Şinasi Yurtsever, zarafet uzmanına yaptıkları esprilerle izleyen herkesi kahkahaya boğdu!

Murat Boz ve Büşra Pekin, filmden bir sahneyi doğaçlama olarak canlandırdı. Beyaz ise Murat Boz'Un kaslı vücudunu diline dolayarak herkesi güldürdü!

Üniversitelinin platformu haline gelen klostrohobide kendisini göstermeyi başaran,birbirinden komik 3 öğrenci ise geceye renk kattı!

Cuma gecelerinin eğlencesi Beyaz Show, muhteşem konukları ve yepyeni içeriğiyle yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR