X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

20.02.2015 / Beyaz Show

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “Güldür Güldür” programının ‘Şevket’i Çağlar Çorumlu, Paramparça dizisinin kötü kadını Nursel Köse, ‘Güm Güm’ isimli son single’ıyla Ayşe Hatun Önal, farklı sesi ve yorumuyla Can Bonomo, ‘O Ses Türkiye’ programının birincisi Elnur Hüseynov ve Ebedi Dostluk Ezeli Rekabet Derneği Kurucusu Cihat Levent oldu.

Programın açılış kısmında Ayşe Hatun Önal, 2014 yazına damga vuran şarkısı ‘Çak Bi Selam’dan sonra çıkardığı ‘Güm Güm’le tüm stüdyoyu ve ekran başındaki herkesi coşturdu.

Çağlar Çorumlu esprileri ve anlattıklarıyla herkesi kırıp geçirirken, Nursel Köse de dizideki karakterinden ne farklı olduğunu olduğunu tüm izleyenlere gösterdi.

Bu hafta da Beyaz tabi ki sürpriz yapmadan duramadı. Ayşe Hatun Önal’ın ‘Çak Bi Selam’ın Türk Halk Müziği versiyonuyla izleyenler hem çok eğlendi hem de çok güldüler.

‘Elektronik Müzik Nedir?’ konulu sokak röportajı stüdyoda bulunanları güldürürken, Ali Ağaoğlu’nun görüntüleriyle çekilen skeçte stüdyodaki kahkalar tavan yaptı.

‘O Ses Türkiye’ birincisi Elnur Hüseynov sempatik tavırlarıyla herkesin beğenisini kazanırken, sesiyle de büyüledi.

Beyaz’ın hazırladığı sürpriz üzerine 2 ay sonra doğacak bebeğine Beyaz Show aracılığıyla mesaj gönderen Çağlar Çorumlu herkesi duygulandırdı.

Programın son bölümüne konuk olan Ebedi Dostluk Ezeli Rekabet Derneği Kurucusu Cihat Levent, spor dallarında taraflar arasındaki şiddeti ve kavgayı önlemek için kurduğu derneğini anlatırken kullandığı cümlelerle herkesi düşündürdü.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR