X
X

Beyaz çaldı, Ahmet Kural oynadı

20.10.2012 Cumartesi 10:39 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

İşler Güçler dizisi ekibi, Beyaz Show'a neşe kattı

Beyaz Show’un bu haftaki  konukları İşler Güçler dizisi oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz ve Büşra Pekin ile Göksel oldu. Programın açılış kısmında ise Best Model 2012 birincileri Sezgi Sena Akay ve Berk Atan konuk oldu. Terbiyesizim, Soğan Ekmek, Panpa gibi eğlenceli şarkılarıyla gençlerin sevgilisi haline gelen Oğuzhan Uğur da Beyaz Show'un konuklarındandı.

 

 
Göksel, neşeli sohbet aralarını en sevilen şarkılarıyla renklendirdi. Beyaz, Göksel’in püsküllü kostümüne de takılmayı ihmal etmedi.
 
Göksel ve Ahmet Kural birlikte söyledikleri şarkılar ile de izleyicilerden tam not aldı. Yakışıklı oyuncu sempatik tavırları ve neşeli halleriyle beğeni topladı.
 
Sadi Celil Cengiz, 2008 yılında Kapıkule’de gümrük memuruyken oynadığı bir kısa film ile oyunculuğa nasıl geçiş yaptığını anlattı.
 
"Bunları biliyor musunuz?" köşesinde ortaya çıkan en dikkat çeken bilgi, Ahmet Kural’ın klarnet çaldığıydı. Beyaz, bu istihbaratın üzerine giderek, masanın altından çıkardığı klarneti uzatınca, Beyaz ve yakışıklı oyuncu arasında yaşanan birbirinden komik diyaloglar seyircileri kahkahaya boğdu.
 
Programda geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz usta tiyatrocu Erol Günaydın da unutulmadı.
 
Yunanistan’dan Türkiye’yi temsil eden Atilla Taş skeci ile kokoreç skeçleri sosyal medyada çok konuşulacağa benziyor.
 
Muhteşem konukları ve yepyeni içeriğiyle Beyaz Show yeni sezonda tüm hızıyla devam ediyor.
 
 
 
 

BEYAZ SHOW VİDEOLARI