X
X

Beyaz Show'da Kayahan rüzgarı esti

19.03.2011 Cumartesi 11:10 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Kayahan kendisine dair birbirinden ilginç ayrıntılardan bahsetti...

Beyaz Show’da bu hafta Bir Avuç Deniz filmiye Berrak Tüzünataç ve Engin Altan Düzyatan, Hürriyet yazarı Melis Alphan ile yeni albümüyle Kayahan konuk oldu.

Keyifli geçen geceye canlı yayın esnasında Kayahan’ın bir ara ceketini değiştirmek için kısa süreliğine stüdyodan ayrılması damgasını vurdu! Kısa bir süre sonra ise yeni giymiş olduğu beyaz renkli ceketiyle içeri giren Kayahan, “Kaçırdığım bir şey yok değil mi?” diyerek tekrar stüdyodaki yerine geri döndü.

Melis Alphan’ın Beyaz’ın  kravatını eleştirmesi üzerine Beyaz, Alphan’a misilleme yaptı Alphan’ın eski fotoğrafları üzerinden  kıyafet değerlendirmesinin yapıldığı birbirinden eğlenceli eleştirilerin yer aldığı  görüntüleri yayınladı. Melis Alphan programda bir de şarkı söyledi. Kayahan’ın gitarıyla çaldığı ve artık bir klasik olan “Geceler” şarkısına Beyaz ve Engin Altan Düzyatan da eşlik etti.

Kayahan program boyunca kendisine dair  birbirinden ilginç ayrıntılardan bahsetti. Albümündeki her şarkının milimetrik olduğu ve  A ve B kısmının sürelerinin birbirine eşit olduğunu, yatmadan önce bahçesindeki ağaçları öptüğü, hava kötüyse de öpücük yolladığını açıklaması üzerine eskiden kurumuş bir ağacı bu şekilde canlandırıp ağacın zeytin vermesini sağladığını anlattı.

Beyaz Show yine birbirinden renkli konuklarıyla unutulmaz bir geceye imzasını attı.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI