X
X

Beyaz'dan Deniz Uğur'a jest

14.01.2012 Cumartesi 09:43 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz Show'un bu haftaki konukları Melike İpek Yalova, Hakan Akkaya, Deniz Uğur ve Yaşar oldu.

Beyaz Show’un bu haftaki  konukları "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin prenses Isabella’sı Melike İpek Yalova, "Bugün Ne Giysem" programının jüri üyesi modacı Hakan Akkaya, oyuncu Deniz Uğur ve popçu Yaşar konuk oldu.
 

 
Programın açılış bölümünde tek bir klarneti birlikte çalan Öykü Karadağ ve Özlem Kolat eğlenceli bir performansla izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Beyaz, birlikte tek bir klarneti nasıl çalabildiklerini sorduğu klarnet sanatçılarıyla birlikte klarnet çalmayı da ihmal etmedi. Beyaz, sergilediği ilginç klarnet performansıyla stüdyodakileri ve ekranları başındakileri kahkahaya boğdu.
 


Hakan Akkaya, kıyafetini nasıl bulduğunu soran Beyaz’a “Çok güzel, takım elbise modeli gibi olmuşsun” diyerek iltifat etti. Ünlü modacı, Beyaz’a, tasarım bir papyon hediye etmeyi de ihmal etmedi. Hakan Akkaya’nın annesi Gülen Akkaya da programa telefonla bağlanarak oğluna sürpriz yaptı. Beyaz ve Akkaya’nın program esnasındaki birbirinden komik diyalogları konukları ve izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.
  
Melike İpek Yalova, bir balık restoranında nasıl keşfedildiğini, oyunculuğa adım atışını ve kendisiyle ilgili merak edilenleri anlattı.
 

 
Yaşar’ın eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuarıyla renklendirdiği gecede birbirinden komik anlar ve diyaloglar yaşandı.

Yaşar ilkokulda ilk okuduğu kelimenin “dikkat” olduğunu, ileriki yaşlarda ise dikkatini toplayamama sorunu yaşadığını anlattı.
 

 
Gecenin ilerleyen dakikalarında Beyaz, Michael Jackson hayranı olan Deniz Uğur’a içinde efsane sanatçı ile kendisinin aynı fotoğrafta olduğu bir çerçeve hediye ederek  jest yaptı..
 

 
Türkan Şoray ile olan benzerliği konuşulan Melike İpek Yalova, Türkan Şoray ile tanışma fırsatı olmadığını ancak tanışmayı çok istediğini ifade etti. Sesinin geç saatlerde çatladığını, bu nedenle geç saatlerde yaptığı dublajda zaman zaman sıkıntı yaşadığını da dile getiren Yalova, Isabella hayranlarının dublaj konusunda kendisine sitem ettiklerini söyledi.
 
Hakan Akkaya’nın küçükken kardeşinin saçlarını şekilden şekle sokması ve lise yıllarında sırf gece klübüne gidebilmek için uçakla Ordu’dan Ankara’ya gittiği bilgisi “Bunları biliyor musunuz” köşesinin öne çıkanlarından oldu. “Bugün Ne Giysem” programının erkekler ile çekilen versiyonu ise izleyenleri güldürdü.
 
Beyaz Show birbirinden eğlenceli konu ve konukları ile tüm hızıyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI