X
X

Cansel Elçin'e büyük şok!

13.10.2012 Cumartesi 11:14 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Ünlü oyuncu Fransızca şarkı söyledi, olanlar oldu

Beyaz'ın ısrarı üzerine Fransızca bir şarkı söyleyen Cansel Elçin, şarkıdan sonra gelen tepkilerle neye uğradığını şaşırdı.
 
Beyaz Show’un bu haftaki  konukları "Kötü Yol" dizisi oyuncuları Şükran Ovalı, Ezgi Mola, Cansel Elçin ve İlker Aksum ile Fettah Can ve Cansu konuk oldu.

 

  
Programın açılış bölümünde, Atilla Taş’ın, izlenme rekorları kıran Gangnam Style’a ithafen yaptığı “Yamyam Style” şarkısıyla yaptığı performans yer aldı.
 
Fettah Can’ın doğum günü de olan gecede Beyaz’ın sevilen müzisyene komik bir sürprizi de vardı! Doğumgünü şarkısı ve konfetilerin patlamasıyla start alan hızlandırılmış doğumgünü kutlamasını yine hızlıca gelen pasta takip etti. Mumu hızlıca üflenen yaş pastanın ardından  sahnede beliren dansöz Nuran Sultan’ın hızlı göbek dansıyla sona eren sürpriz kutlamaya, dansözün arkasından bakakalan konuklar damgasını vurdu! Konuklar sahnede olup bitenlerin ardından kısa bir şaşkınlık yaşarken İlker Aksum ve Cansel Elçin, yaptıkları esprili durum değerlendirmeleri ile stüdyodakileri kahkahaya boğdu.
 
Geceye, Beyaz’ın Cansel Elçin’e yaptığı şaka damgasını vurdu! Lafı Fransızca şarkılara getiren Beyaz, Cansel Elçin’den bir şarkı söylemesini rica etti. Beyaz’ın bu isteğini kırmayan Elçin kendisine yapılan şakadan habersiz, Fransızca bir şarkı söyledi. Ancak yakışıklı oyuncu, performansın sonunda konuklar dahil hiç kimseden olumlu bir tepki alamayınca neye uğradığını şaşırdı. Canlı yayında soğuk terler döken ve oldukça utanan Elçin, durumu toparlamak adına öncelikle seyircilerden özür diledi. Ancak gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı! Stüdyodakilerin gülmeye başlamasıyla olayın Beyaz’ın şakası olduğunu anlayan yakışıklı oyuncu yaşadığı zor anların ardından kahkahalara boğuldu!
 
Beyaz bu hafta yine kılıktan kılığa girdiği yepyeni köşe ve skeçleriyle izleyenleri güldürdü. Fettah Can ve Cansu ise eğlenceli sohbet aralarını ,en sevilen şarkılarıyla renklendirdiler.
 
Muhteşem konukları ve yepyeni içeriğiyle Beyaz Show yeni sezonda tüm hızıyla devam ediyor.
 
İşte gecenin öne çıkan skeçleri!
 
Şükran Ovalı ile Beyaz, arabada
 

 
Cansel Elçin kafa yerleştirme
 

 
Ezgi Mola'nın Kötü Yol dizisindeki ayna sahnesi
 

 
Kötü Yol'da zaman kayması
 

BEYAZ SHOW VİDEOLARI