X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

26. Bölüm

Onur yoğun bakımda, Şehrazat perişan

Silahlı saldırıya uğrayan Onur ameliyata alınır. Herkes hastaneye koşar. Şehrazat perişandır. Bennu’nun dergide çıkan fotoğrafı nedeniyle Kerem ve Seval birbirine girerler. Seval’in kendisini dışladığını gören Bennu çok mutsuzdur. Şehrazat ve Peride arasındaki gerginlik hastanede de devam eder. Onur için hastaneye sürpriz ziyaretçiler gelir. Kerem, Onur’un yokluğunda hem holdingi toparlamak hem de saldırganları bulmak için canla başla çalışır. Uzun süredir küçük oğlu Burak’tan haber alamayan Seval, bir yolculuğa çıkar. Cansel’den bebek bekleyen Ali Kemal hayatından memnundur. Düşüncesizce para harcayan Gani’yi sıkıntılı günler beklemektedir. Burhan’ın avukatı evi geri vermesi için Cansel’i tehdit eder. Burhan mirasıyla ilgili herkesi şaşırtacak yeni kararlar alır. Şehrazat ve Kerem çok önemli bir konuşma yaparlar. 
Onur’a silahlı saldırıyı kim, neden düzenledi? Seval, küçük oğlu Burak’a ulaşabilecek mi? Kerem, Bennu’dan niye kaçıyor? Onur’a saldıranlar yakalanacak mı? Kerem, Şehrazat’a ne söyleyecek? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

BÖLÜMLER