X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

34.bölüm

Onur-Şehrazat aşkı acı sonla mı bitecek

Kanal D’nin başrollerinde; Halit Ergenç, Bergüzar Korel,  Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci’nin oynadıkları, Tomris İncer, Metin Çekmez, Yonca Cevher Yenel ve Ergün Demir’in de önemli rollerini üstlendikleri reyting rekortmeni dizisi “Binbir Gece” bu akşam da Türkiye’yi ekran başına kilitleyecek heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Onur ve Zafer’in bindiği Kopenhag uçağının kaza haberi herkeste büyük bir şok etkisi yaratır. Şehrazat, Onur’u kaybetmenin derin acısını yaşarken, Kerem pişmanlık içinde kıvranır. Peride ise yastadır. Onur ve Zafer’in tüm yakınları havaalanına koşarlar. Melek, Zafer’in eşi ve çocuklarıyla karşı karşıya kalır. Burhan ve Nadide bir yakınlarının hastalık haberi üzerine Kayseri’ye giderler. Füsun ve Ali Kemal’in arasındaki gerginlik kızları Burcu ve Buket’i olumsuz etkilemektedir. Jale’yi yurtdışına kaçarken yakalatan Erdal ve Ragıp, Onur’u aklayacak televizyon çekimini yapma hazırlığı içindedir. Yaman gençlik aşkı Cansel’in zor günlerinde yanında olmaktan dolayı mutludur. Ali Kemal’i unutamayan Cansel’in ise kalbi kırıktır. Şehrazat yeni bir olayla sarsılır.

Onur’u kaybetme düşüncesi Şehrazat’ı nasıl etkileyecek? Jale’nin iftiralarına maruz kalan Onur aklanabilecek mi? Kerem’in Şehrazat’a yaklaşımında bir değişiklik olacak mı? Şehrazat’ı bekleyen yeni sürpriz ne? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

BÖLÜMLER