X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

35.bölüm

Onur ile Şehrazat arasında sürpriz gelişmeler

Hem ölümün eşiğinden dönen, hem de uğradığı iftiradan aklanan Onur artık Şehrazat’tan olumlu bir adım beklemektedir. Kerem, Bennu’yla ilişkisini sürdürürken Şehrazat’a yakınlaşmak için her fırsatı kollar. Yeni yatırımların eşiğinde olan Burhan, yurtdışına iş seyahatine çıkar. Ali Kemal’in aklında ise sadece Cansel vardır. Cansel, Onur’un yeni şoförü Yaman’dan sıcak ilgi ve yakın destek görür. Onur ve Kerem’in arkadaşlık ilişkilerindeki gerginlik iş hayatına da yansır. Şehrazat, Onur’u kızdıracak bir davranışta bulunur. Gani okul konusunda herkesi kandırmaya devam ederken parayla tehlikeli oyunlar oynamaya başlar. Anne ve babalarına kızan Buket ve Burcu herkesin yüreğini hoplatacak bir maceraya kalkışırlar. Onur ve Kerem Binyapı’yla ilgili hayati bir karar alırlar. Bugüne kadar hep hastanede kutlanan Kaan’ın doğum günü bu kez bambaşka olaylara gebedir.
Şehrazat ve Onur yeniden bir araya gelecek mi? Onur ve Kerem yollarını tamamen ayıracaklar mı? Nadide, Onur’dan nasıl bir yardım görecek? Şehrazat; Kerem’e niye büyük bir tepki gösterecek? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

BÖLÜMLER