X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

36.bölüm

Şehrazat, Onur’a barış çubuğu uzatıyor

Kanal D’nin başrollerinde; Halit Ergenç, Bergüzar Korel,  Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci’nin oynadıkları, Tomris İncer, Metin Çekmez, Yonca Cevher Yenel ve Ergün Demir’in de önemli rollerini üstlendikleri reyting rekortmeni dizisi “Binbir Gece” bu akşam da Türkiye’yi ekran başına kilitleyecek heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Kaan’ın piknikte kaza geçirmesi Şehrazat’ın Kerem’e olan öfkesini büyütür. Bennu, Şehrazat’ın sert tepkisine bir anlam veremez. Kalbi kırılan Onur, Şehrazat’tan uzaklaşır. Füsun ve Ali Kemal kızlarının karşısında mutlu karı koca rolü oynarlar. Ali Kemal’in Cansel’i aramaya devam etmesi Burhan ve Nadide arasında tartışma yaratır. Burhan evde bir kriz toplantısı yapar. Mahallede çıkan dedikodular Cansel’i canından bezdirir. Onur ve Seval, Kerem’in Şehrazat’a gösterdiği ilgi konusunda ilk kez açık açık dertleşirler. Şehrazat, Onur’la arasını düzeltmeye çalışırken, Kerem’le ilgili gerçeği Bennu’ya söyleme konusunda kararsızdır. Kerem, Binyapı’daki hisselerini satma kararından vazgeçmez. Onur ve Şehrazat arasında can acıtıcı bir konuşma geçer. Kerem, Bennu’yla ilişkisinde çok şaşırtıcı bir adım atar.

Onur, Şehrazat’ı hayatından çıkarıyor mu? Şehrazat, Binyapı’ya niye geliyor? Şehrazat ve Bennu arasındaki tartışmanın nedeni ne? Kerem, Binyapı’daki hisselerini kime satacak? Tüm bu soruların cevabı bu bölümde. Sakın kaçırmayın!

BÖLÜMLER