X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

38.bölüm

Şehrazat, Onur’la barışacak mı?

Kanal D’nin başrollerinde; Halit Ergenç, Bergüzar Korel,  Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci’nin oynadıkları, Tomris İncer, Metin Çekmez, Yonca Cevher Yenel ve Ergün Demir’in de önemli rollerini üstlendikleri reyting rekortmeni dizisi “Binbir Gece” bu akşam da Türkiye’yi ekran başına kilitleyecek heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Şehrazat’ın karşısına aniden çıkan Onur, kendini affettirmek için dil döker. Mihriban hâlâ uğradığı saldırının etkisi altındadır. Füsun ve Ali Kemal, baş başa tatilin keyfini çıkarırlar. Cansel’in itirazlarına rağmen Yaman evlilik kararından vazgeçmez. Onur’la aynı projede çalışmak istemeyen Şehrazat yeni bir önlem alır. Tuzla’daki arsa sorununu çözen Onur bir kez daha Burhan’ın takdirini kazanır. Burhan, Şehrazat’ın Onur’la tekrar bir araya gelmesini istemektedir. Kerem’le Seval’in arası giderek bozulurken, Onur ve Peride artık sıcak bir anne oğul ilişkisi içindedirler.  Onur, Şehrazat’ı yine çok şaşırtır. Binyapı’ya sürpriz bir misafir gelir. Kerem’in Binyapı’daki hisselerini satın almak isteyen Yasemin ve Onur büyük bir tehdit altındadır.

Şehrazat, Onur’la barışacak mı? Kerem’in annesiyle arası niye bozuluyor? Cansel ve Yaman evlenebilecekler mi? Mihriban bunalımdan kurtulabilecek mi? Yasemin ve Onur’u kim tehdit ediyor? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

BÖLÜMLER