X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

39.bölüm

Şehrazat, Onur'la barışacak mı?

Onur ve Yasemin’in üzerine kurşun yağar. Kerem, Binyapı’daki hisselerini satma konusundaki kararını yeniden gözden geçirir. Şehrazat ve Onur bu kez daha öncekilerden çok farklı bir şekilde karşı karşıya gelir. Mihriban, kendisini seven herkesi şaşırtacak önemli bir adım atar. Kerem hem Bennu’yla ilişkisinde, hem de iş hayatında kendini toparlamaya çalışır ama kardeşi Burak’ın varlığı onu rahatsız etmektedir. Babasından şiddetli bir tepki gören Yaman, Cansel’le evlenme konusunda ısrarlı görünmektedir. Füsun’la barışan ve çocuklarıyla arası düzelen Ali Kemal, Cansel’i unutmuş görünmektedir. İş hayatına atılmaya karar veren Füsun, Şehrazat’ı tedirgin eder. Bennu’ya gelen sürpriz bir teklif Kerem’in canını sıkar. Onur’un Jale hakkında açtığı dava sonuçlanır. Erdal ve Jale yeni bir plan peşine düşerler. Kerem, Şehrazat’ı bir kez daha ziyaret eder.
Şehrazat’ın Onur’la ilgili kararı değişecek mi? Mihriban nasıl şaşırtacak? Yaman, Cansel’le evlenmekten vazgeçecek mi? Kerem, Şehrazat’ı nasıl korkutacak?


 

BÖLÜMLER