X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

43.bölüm

Şehrazat, Onur aşkı doludizgin

Kerem’den evlenme teklifi alan Bennu şaşkındır. Bennu’nun cevabını Kerem kadar Cem de merak etmektedir. Burhan’ın aldığı arsada evi yıkılan bir kadın, kucağında bebeğiyle Şehrazat’ın kapısına dayanır. Şehrazat, Burhan’ı çok sert bir dille eleştirir. Kızının resim öğretmeninden hoşlanan Füsun tehlikeli bir adım atar. Cansel ve Yaman doğum için hastaneye koşarlar. İlişkileri iyi giden Şehrazat ve Onur, önemli bir konuda anlaşmazlığa düşerler. Hızla bunalıma sürüklenen Peride, Onur’a yine kırılır. Burak’ın yalanlarını yakalayan Seval çok öfkelenir. Cem’le ilişkisi ciddileşen Bennu, beklenmedik bir olay nedeniyle İstanbul’a dönmek zorunda kalır.
Bennu, Kerem’in evlenme teklifini kabul edecek mi? Onur, Şehrazat’a niye kızacak? Bennu’nun Cem’le ilişkisi nereye gidiyor? Burhan, Şehrazat’la barışacak mı? Bennu’yu İstanbul’a döndüren olay ne? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

BÖLÜMLER