X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

51.bölüm

Onur korku içinde

Kanal D’nin başrollerinde; Halit Ergenç, Bergüzar Korel,  Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci’nin oynadıkları, Tomris İncer, Metin Çekmez, Yonca Cevher Yenel ve Ergün Demir’in de önemli rollerini üstlendikleri reyting rekortmeni dizisi “Binbir Gece” bu akşam da Türkiye’yi ekran başına kilitleyecek heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Şehrazat’ın aniden düşüp bayılması etrafta panik, Kaan’da ise büyük bir korkuya neden olur. Peride’nin intihara kalkışması Onur’u çılgına çevirir. Bennu, Kerem’e büyük bir sürpriz hazırlarken, Kerem gerçek babasının izini sürmektedir. Melek ve Burak ilişkisi sert bir dönemeçten geçmektedir. Yaman’ın bebekle birlikte ortadan kaybolması herkesi tedirgin eder. Annelerini çok özleyen Buket ve Burcu, Kayseri’ye gitmek isterler. Ali Kemal yine bir çapkınlık peşindedir. Gani iyileştikten sonra ofisteki işine döner. Onur, Şehrazat’ın sinirlerini bozan Yasemin’le sert bir konuşma yapar. Onur, Şehrazat’ın kalbini kazanmak için bir adım daha atar. Burhan ve Nadide korkunç bir olaya tanık olurlar.

Şehrazat’ın sağlığı tehlikede mi? Onur annesi Peride’nin hayatını kurtarabilecek mi? Bennu Kerem’e nasıl bir sürpriz yapacak? Kerem babasını bulabilecek mi? Şehrazat, Onur’la barışacak mı? Burhan ve Nadide’yi bekleyen şok ne? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

BÖLÜMLER