X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

55.bölüm

Onur ve Şehrazat’ın hayatında yeni bir sayfa açılıyor

Ali Kemal’in nikahtan kaçması evde büyük bir kargaşaya neden olur. Burhan ve Nadide evdeki misafirlere hesap vermekte zorlanır. Onur, Şehrazat’ın eski arkadaşı olduğunu öğrendiği Taner ile iş ilişkisini bitirmek niyetindedir. Onur’un bu kararı Kerem’i ve Bennu’yu da rahatsız eder. Kerem’in öz babası Semih ve kız kardeşi Sezen’i, ameliyat sonrasında büyük sıkıntılar beklemektedir. Kerem’in Semih ve Sezen’le görüştüğünü öğrenen Seval hayal kırıklığı içindedir. Onur, Şehrazat’ın iş hayatına fazla zaman ayırmasından rahatsızlık duymaktadır. Ali Kemal’in evlenmek istememesi üzerine Ahu, yeni bir plan yapar. Buket ve Burcu, Ahu’yla görüşmeyi reddetmektedirler. Onur’u özel hayatıyla ilgili yeni bir şok beklemektedir.
Şehrazat, Onur’un kıskançlığı karşısında ne tepki verecek? Kerem babasına ve kız kardeşine yardım elini uzatacak mı? Ali Kemal, Ahu’yla evlenmeyi kabul edecek mi? Onur’u sarsacak olay ne? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

BÖLÜMLER