X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

56.bölüm

Onur gizemli bir yolculuğa çıkıyor

Eski nişanlısı Nil’den bir kız çocuğunun olduğu iddiası Onur’u çıldırtır. Büyük panik yaşayan Onur, gerçeği öğrenene kadar durumu Şehrazat’tan saklamak niyetindedir. Ali Kemal ve Ahu nikah masasına otururlar. Buket ve Burcu, Ahu’nun varlığına tahammül edememektedirler. Kerem ve Bennu’yu doğacak bebeklerinin heyecanı sarmıştır. Mihriban’a sürpriz bir misafir gelir. Nilüfer’in kendi çocuğu olduğuna inanamayan Onur kritik bir yolculuğa çıkar. Onur’un gizemli yolculuğu Kerem’i şüpheye düşürür. Şehrazat, Onur’un yokluğunda Peride’ye destek olur. Melek ve Burak’ı yeni bir tehlike beklemektedir. Onur eski nişanlısı Nil ve kızı Nilüfer’le ilgili gerçeğin peşine düşer.
Yıllar sonra ortaya çıkan Nilüfer’in gerçek babası Onur mu? Şehrazat’ın bu durumdan haberi olacak mı? Mihriban’ın misafiri kim? Seval ve Kerem barışacaklar mı? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!


 

BÖLÜMLER