X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

60.bölüm

Şehrazat, Nilüfer ile karşı karşıya

Onur’a boşanma kararını açıklamak için gelen Şehrazat, Nilüfer’le karşı karşıya gelince kafası karma karışık olur. Nilüfer’in kendi çocuğu olduğundan emin olamayan Onur, DNA testi yaptırmaya karar verir. Onur ve Şehrazat’ın yine ayrı evlerde yaşamaya başlaması Kaan’ın dengesini bozar. Burhan Bey’in evine gelen sürpriz ziyaretçi evdeki herkesin kanını dondurur. Buket ve Umut’un hâlâ bulunamaması aileyi perişan etmektedir. Ahu ve annesinin evde yarattığı huzursuzluk Burhan ve Nadide’yi çileden çıkarır. Sezen’in peşini bırakmayan Burak ile Melek’in arası iyice gerilir. Burak’ın Sezen’in peşinde koştuğunu öğrenen Semih çılgına döner. Şehrazat, Onur’la yüzleşmenin, Onur ise DNA sonucunun heyecanı içindedir.
Şehrazat’ın Nilüfer’e tepkisi nasıl olacak? Şehrazat, Onur’u affedecek mi? Ailesi Buket ve Umut’u bulabilecek mi? Burak, Sezen’e nasıl bir sürpriz yapacak? Burhan ve Nadide’nin evine gelen ziyaretçi kim? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

 

BÖLÜMLER