X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

64.bölüm

Şehrazat ve Onur’u düğün heyecanı sarıyor

Onur, Binyapı’da çalışmak üzere yeni bir mimarla anlaşır. Şehrazat büyük bir heyecanla düğün hazırlığı yapmaktadır. Onur ve Şehrazat, Peride’ye ziyaretlerinde hiç ummadıkları bir tepkiyle karşılaşırlar. Eski kocası Ali Kemal’in gizlice buluştuğu Füsun ile Nadide aylar sonra hesaplaşır. Ali Kemal’den ümidini kesmeye başlayan Ahu kendine yeni arkadaşlar bulur. Burak ve Sezen’in görüşmeye devam etmesi üzerine Seval, Semih’in kapısına dayanır. Kerem ve Seval arasında çok sert bir tartışma çıkar. Mihriban’ın gelmesini dört gözle beklediği Haldun tekrar ortaya çıkar. Peride’nin yaptığı beklenmedik bir görüşme, Onur ve Şehrazat’ı çok zor durumda bırakır.
Binyapı’da işe başlayan mimar Eda’nın sırrı ne? Nadide eski gelini Füsun’dan ne isteyecek? Kerem ve Seval’in arası niye bozulacak? Peride nasıl bir kargaşaya neden olacak? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

 

BÖLÜMLER