X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

67.bölüm

Onur ve Şehrazat kendilerine zehir olan düğünün etkisinden kurtulmaya çalışırlar.

Gerçek babasının annesine yazdığı mektupları bulan Kerem, Seval’den geçmişin hesabını sorar. Herkesten habersiz dünya evine giren Burak ve Sezen, balayının tadını çıkarırlar. Kerem’in yine kendi sorunlarına gömülmesi Bennu’yla arasını açar. Burhan, Ahu ve annesinin boşanma pazarlığına son noktayı koyar. Ahu kendini yeni bir maceraya atar.

Nadide, Ali Kemal ve kızlar, Füsun’un karşısına yeni bir sürprizle çıkarlar. Paris’e yerleşmeye karar veren Peride, Firdevs’i de yanında götürmek ister. Burak’ı unutamayan Melek’i teselli etmek Mert’e düşer. Şehrazat ve Onur arasında yeni bir gerilim oluşur.

Şehrazat ve Onur’u birbirine düşüren olay ne? Kerem, anne ve babasıyla ilgili hangi gerçeği öğrenecek? Eda’nın Şehrazat’la ilgili yeni planı ne?

BÖLÜMLER