X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

68.bölüm

Onur ve Şehrazat arasında kıskançlık krizleri başlıyor

Onur’un bitmeyen kıskançlığı Şehrazat’ı kaygılandırmaktadır. Kerem, Eda’nın Şehrazat’ı nasıl tanıdığını öğrenir. Kerem, babası Semih’in karşısına bu kez özür dilemek için çıkar. Balayından dönen Burak ve Sezen, yeni evlerine yerleşirler. Ancak Sezen’in içini baba korkusu sarmıştır. İkisinin evlilik haberi, Semih ve Seval’de çok farklı tepkilere neden olur. Ahu’yla boşanmak için mahkemeye başvuran Ali Kemal, babasına Füsun’la yeniden birleşmek istediğini açıklar. Ahu, yanında kaldığı Tamer ve Oya tarafından tehlikeli bir oyuna dahil edilir. Ali Kemal ve kızlarıyla birlikte gittiği davette Füsun’u şoka uğratacak bir sürpriz beklemektedir. Eda, Şehrazat’ın eskiden tanıdığı Özcan Hoca’yı Binyapı’nın açtığı resim sergisine getirir.
Şehrazat’ı ürküten olay ne? Kerem babası Semih’in gönlünü alabilecek mi? Burak ve Sezen’in evliliği hangi sonuçlara yol açacak? Füsun’u şoka uğratacak sürpriz ne? Ahu’yu nasıl bir tehlike bekliyor?
 

 

BÖLÜMLER