X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

71.bölüm

Onur kıskançlıkta sınır tanımıyor

Onur’un kıskançlıkları Şehrazat’ı çok bunaltmaktadır. Kerem’den umduğu ilgiyi göremeyen Bennu, mutsuz bir hamilelik yaşamaktadır. Seval’in Kerem’le barışma çabası yine ters teper. Şehrazat’la gizli bir aşk yaşadığı yanılgısına kapılan Özcan Hoca’nın habersiz ziyareti Şehrazat’ı tedirgin eder. Haftalar sonra babaları Semih’in izine rastlayan Kerem ve Sezen, sevinç ve hüznü bir arada yaşar. Selim’den kurtulamayan Füsun korkulu günler geçirmektedir. Ahu’nun annesi son bir pazarlık için Nadide’nin kapısına gelir. Kendine Tamer’den gizli müşteri bağlayan Ahu’yu büyük bir tehlike beklemektedir. Kıskançlığıyla baş edemeyen Onur, Şehrazat için umulmadık bir yola başvurur.
Onur’un Şehrazat’la ilgili gizli planı ne? Kerem ve Bennu’nun arası düzelecek mi? Eda’nın herkesten gizlediği sırrı ne? Nadide, Ali Kemal’e bu kez niye öfkeleniyor? Füsun’u büyük paniğe sürükleyen olay ne?

BÖLÜMLER